A Kiadóról

Kiadót keresel művedhez, de nem szeretnél vagyonokat költeni a megjelentetésére? Érdekel a hagyományos modellen alapuló könyvkiadás? Akkor fordulj hozzánk bizalommal!

Írni, illetve a megírt művet kiadott könyv formájában látni és kézbe venni csodálatos dolog, és szinte mindenki erre vágyik, aki tollat vagy billentyűzetet ragad, hogy szavakba öntse a benne megformálódott történetet.

Csakhogy ma már nagyon kevés az olyan kiadó, amelyik vállalná a kockázatot egy első műves szerzővel, gyakran válaszra sem méltatják az őket megkeresőket.

Ez sokaknak veszi el a kedvét, hiszen a visszautasítottság érzését kelti, ami nem kifejezetten esik jól.

Így vannak, akik inkább a kiadói szolgáltatást, fizetős kiadást választják, ahol minden kockázat a szerzőt terheli, és bár anyagi ráfordítás ellenében, de mégis publikálhat.

Talán már Te is kacérkodtál ennek a gondolatával, azonban létezik más megoldás is.

A mi tanácsunk: keress meg minket az ötleteddel!

Kezdő szerző vagy? Lépj a következő szintre!

A Morningstar Publishing kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy amatőr, vagy éppen első könyves szerzőket juttasson lehetőséghez.

Ferenc K. Zoltán kiadóvezető szilárd meggyőződése, hogy a tehetséges, előre mutató elsőkönyves történelmi regény-szerzőknek is szüksége van az esélyre, hogy megmutathassák, mit tudnak!

A publikálás nem kiváltság, hanem a tehetség jutalma. 

Ha Te is éppen első művedhez keresel kiadási lehetőséget, akkor hadd ajánljuk figyelmedbe saját magunkat.

Ha megfelelsz az általunk támasztott kritériumoknak, és nem bánod, hogy nem azonnal valamelyik óriás kiadónál lát napvilágot a műved, akkor miért ne lehetne lehetséges az együttműködés?

Hagyományos kiadói rendszert kínálunk Számodra, melyben nem terhelünk Rád semmilyen kiadással kapcsolatos költséget, és a megtérülést követően Te is hozzájuthatsz munkád jutalmához!

Milyen műveket keresünk?

Alapvetően történelmi irányultságú könyvekkel szeretnénk foglalkozni, ilyen területen alkotó szerzők jelentkezését várjuk.

  • A „történelmi” jelen esetben azt jelenti, hogy a múltban játszódó, valamilyen történelmi időszakhoz köthető (1991-ig bezárólag) cselekményű regény. Külön megegyezés persze születhet más korszakról illetve műről is.
  • Nem 6 kötetes nagyeposzokat keresünk, hanem történelmileg pontos, történelemhű, de önmagukban is megálló műveket! Ez természetesen bármilyen műfajban lehetséges!

Ha tehát úgy érzed, hogy könyved mindezeknek megfelel, és úgy véled, hogy nem csak Neked és a családodnak, hanem a Morningstar Publishingnek, sőt, az olvasóközönségnek is tetszene, akkor élj a lehetőséggel!

Hogyan küldd el nekünk művedet?

A jelentkezésedet mindenképpen digitális formában várjuk a(z) kezirat@morningstar-publishing.hu elektronikus  levélcímre, a következő feltételekkel:

  • írd meg a levélben a nevedet és az elérhetőségedet;
  • akár egy pár soros bemutatkozást is írhatsz;
  • néhány mondatban foglald össze nekünk, hogy milyen jellegű a könyv, milyen történelmi korban/században játszódik, és mi a cselekménye;
  • írd meg, hogy milyen terjedelmű a könyv;
  • mellékletben pedig csatold a műved szinopszisát!

Nem szükséges rögtön az egész kéziratot elküldened, az is elég, ha az első 1-2 fejezetet hozzáférhetővé teszed számunkra – de ez nem kötelező.

A fentebb leírtak alapján elbíráljuk, hogy szeretnénk-e komolyabban foglalkozni az írásoddal, avagy sem.

De visszajelzést mindenképpen küldünk. NEM KELL HÓNAPOKAT VÁRNOD A VÁLASZRA! Pár nap alatt eldöntjük, hogy szeretnénk-e foglalkozni a műveddel avagy sem.

Mutasd meg velünk a világnak, hogy mit tudsz!

Ha mindezek után úgy érzed, hogy kielégítő és kellően szimpatikus, amit nyújtani tudunk, akkor mindenképpen vedd fel velünk a kapcsolatot!

Nem árulunk zsákbamacskát: kis példányszámú megjelenésről van szó, ne várd, hogy a könyved már a megjelenés hetében a könyvesboltok bestseller-polcain ragyogjon.

Azonban elsőkönyvesként, meggyőződésünk szerint, nemigen találsz a miénkkel vetekedő ajánlatot.

Jelentesd hát meg történelmi regényedet a Morningstar Publishing gondozásában, és tedd meg velünk az első lépésedet a nagy szerzővé válás felé!