Partnereink — Akikkel együttműködünk

E.K. Mindaleth

„Magyar kortárs íróink könyveiről írok véleményeket, az írásaimat olyan fotókkal publikálva, amikkel a könyvek történetét, hangulatát, karaktereit igyekszem bemutatni, hogy könnyebben olvasóikra találhassanak.

…Mert a megfelelő kezekben MINDEN könyv nagyszerű!”

Szövegfölde

ÍRÓK FIGYELEM!
Szövegfölde elsősorban a magyar írók könyveinek népszerűsítése céljából jött létre. Nagyon hálás vagyok az eddigi bizalmatokért, azért, hogy a Szövegföldére felkerülő recenzióim nagy részét recenziós példányokból írhattam. Amennyiben szeretnéd, hogy a te regényed is gazdagítsa Szövegfölde sokszínűségét, és a facebookon, az instagramon és a moly.hu-n is népszerűsítsem, írj e-mailt! vegh.szandra@gmail.com

Könyvelvonó

A Könyvelvonó oldal neve is mutatja, hogy mi egy kicsit különlegesebb formában kívánjuk bemutatni a könyveket és az írókat is. Nagyon széles témakörben kerülnek fel kritikák, szerzőkkel készült interjúk, különböző nyereményjátékok és egyéb érdekességek a könyvek világából. Elsődlegesen nemcsak a zsáner vagy a túlhype-olt szerzőkkel foglalkozunk, hanem minden olyan alkotóval is, akik inkább a réteg irodalmat képviselik. Folyamatosan bővülő kínálatunkkal a gyermekirodalomtól egészen a versek szerelmesein át, a komolyabb lektűrökig mindenki megtalálja a maga zsánerét. Nyitott, de őszinte véleményezések kerülnek ki az oldalra és folyamatosan keressük a friss szemléletű szerzőket. Jövőbeli terveink között szerepel az írók különböző formában történő támogatása, illetve publicitás biztosítása. 

Szénégető Richárd

Kövesd és hallgasd a műsorokat, ha szereted a remek kritikákat, értékeléseket és véleményeket.